Martisor-Meli-Melo

Martisor-Meli-MeloLuna martie este dedicata femeilor importante din viata ta. Si nu ne referim doar la mame si sotii, ci si la surori, prietene, colege, care merita toata aprecierea pentru efortul depus de-a lungul timpului. Si pentru ca fericirea si zambetul acestora sunt cele mai importante, venim cu o lista de cadouri rafinate care sa lase asupra lor amprenta dragostei devotate, a afectiunii si a aprecierii adevarate.

  1. Cercei Nature Gallery

Cu cerceii nu vei da gres niciodata. Alege un model clasic, discret care sa vina bine in completarea unei tinute de zi sau de seara. Colectia Nature Gallery cuprinde o gama bogata de modele realizate din argint cu pietre naturale semi-pretioase, la preturi accesibile. Ii vei darui un cadou, nu pentru o zi, ci pentru o viata.

  1. Coliere Nature Gallery

Femeile nu sunt indiferente frumusetii. Femeile apreciaza frumusetea si o amplifica cu propriile valori. Un colier din pietre naturale va aduce multa bucurie in viata. Dar si in casa. Caci femeia care este fericita, are sot si copii fericiti. Intra in sectiunea dedicata colierelor si alege modelul care crezi ca i-ar placea doamnei inimii tale. Sa fie un colier mai simplu si delicat, sa fie unul ceva mai complex si indraznet, sa aiba mai multe culori vesele sau sa fie un colier elegant, monocrom? Alege din colectia Nature Gallery si fa cadouri de calitate, din inima naturii.

  1. Bratari Nature Gallery

Bratarile si inelele au darul de a amplifica gratia mainilor unei femei. Acestea sunt accesorii apreciate de femei din intreaga lume, inca din timpuri stravechi. De regula acestea vin cu o incarcatura simbolica puternica si sunt elementele de care femeile cu greu se despart. Din nou te sfatuim sa intri pe site-ul Nature Gallery, la sectiunea dedicata bratarilor si sa adaugi in cos bratara care vorbeste despre iubire, despre recunostinta, despre apreciere si sentimentele inaltatoare pe care le simti acum si pe care i le dedici acesteia. Vezi ce bratara te face sa simti aceste lucruri si daruieste mai decat atat. Daruieste emotii si sentimente.

  1. Inele Nature Gallery

Daca vrei sa-I daruiesti un inel trebuie sa stii marimea pe care o poarta. Cum poti afla asta? Masoara diametrul interior al inelului preferat folosind o ruleta, sigla sau centimetru. Rezultatul va fi in mm. Daca intreg procedeul ti se pare complicat, alege un inel reglabil. Inelele noastre abunda in culoare si diversitate. Realizate cu maxima atentie din argint si pietre naturale, este destul de greu sa gasesti 2 modele identice.

Nu prea ai cum sa gresesti daruind bijuterii, pentru ca, indiferent cat de bogata este caseta cu bijuterii de acasa, sigur mai este loc pentru inca una. Si inca una. 😊

Vorbeste cu consilierii Nature Gallery si ofera cadoul perfect, ambalat in “haine de sarbatoare”, in cutiuta si cu snur alb-rosu.

Pentru ca primavera incepe cu zambetul ei!