septarian

septarian

Septarian este una dintre cele mai frumoase și interesante pietre pe care le vei vedea. Asta pentru că nu există două pietre care să arate identic. Septarian este o piatră viguroasă care trezește conexiunea cu Mama Pământ și energia nutritivă şi protectoare pe care le furnizează.

Ce este Septarian?

Cristalul semipreţios Septarian, denumit și Piatra Dragonului este un mineral format din Aragonit (maro), Calcit (galben) și Calcar (gri). Cristalul s-a format în urmă cu aproximativ 50 până la 70 de milioane de ani în timpul perioadei Cretacice a Pământului.

Unde se găseşte?

Există multe depozite de septarian găsite în SUA, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Madagascar, Spania și Anglia.

Proprietăţi terapeutice

Chakra rădăcinii va fi activată atunci când lucrezi cu această piatră. S-ar putea să experimentezi o „trezire interioară” atunci când te conectezi cu această piatră, conducând la schimbări și noi obiceiuri pentru a înlocui vechile obiceiuri zilnice. Septarian este un instrument perfect pentru oricine trece printr-o schimbare drastică în viața sa și poate ajuta la repararea corpului emoțional. Purtarea zilnică a acestei pietre va oferi un scut protector în jurul aurei personale, ajutând persoana în cauză să se vindece încet din interior spre exterior.

Acest talisman puternic este, de asemenea, un instrument perfect pentru a te ajuta să accesezi energia vieții din trecut și amintirile. Meditând cu această piatră peste al treilea ochi în mod repetat, poţi contribui la producerea de viziuni ale experienței din vieţile anterioare, precum și la o mai bună înțelegere a vieții actuale. Îţi va armoniza emoțiile și intelectul cu mintea superioară. Te va face să înțelegi lucruri despre această viață pe care nu le-ai înțeles până acum.

Îţi recomandăm să așezi această piatră pe noptieră sau sub pernă pentru a maximiza adevăratul ei potențial. Încercă să împerechezi această piatră cu Cuarț pentru a spori puterea de energie și puterea la care vibrează.

Proprietăţi de vindecare

Septarianul va ajuta la ameliorarea durerii și va întări sistemul imunitar. Poate ajuta la oprirea zvâcnirilor nocturne și a spasmelor musculare. De asemenea, este benefic pentru vezica biliară și splină, precum și pentru sistemul circulator. Poate accelera vindecarea țesuturilor, precum și stocarea mineralelor. Poate întări sistemul osos și articulațiile şi este benefic în ameliorarea cazurilor de senilitate, coşmaruri şi chiar anxietate.

Septarianul este o piatră foarte importantă, deoarece îţi va calma mintea şi îţi va oferi o mai bună toleranță și răbdare. Poate combate depresia și alte emoții negative. Mai presus de toate, poate ajuta la vindecarea stresului emoțional. Septarian este minunat de purtat cu tine pentru a-ți calma nervii și a elimina toate urmele de nervozitate din corpul tău.

Septarian – noroc și bogăție

Septarianul este destul de eficient ca piatră de protecție împotriva proceselor. Este bine să o ai atunci când te confruntați cu o criză, deoarece te va ține calm și echilibrat. Pietrele de Septarian îţi vor întări încrederea și îţi vor calma mintea şi trupul. Acestea te vor ajuta să te concentrezi şi să dai tot ce este mai bun la locul de muncă pentru a atrage respectul şi aprecierea superiorilor.

Cristalul de Septarian poate îmbunătăți și comunicarea. Acest lucru îţi poate fi de mare ajutor mai ales dacă vorbeşti mult în public. Te poate ajuta cu prezentările clienților și cu modul în care împărtăşeşti cunoștințele atunci când înveţi alte persoane. Această piatră te va ajuta să-ţi menții publicul implicat şi vei păstra interesul acestuia mult timp după ce vei termina de vorbit.

Septarian şi dragostea

Când vine vorba de dragoste, septarianul îți va reaminti importanța de a avea intimitate. Îţi va oferi abilitatea de a comunica bine cu partenerul de cuplu, vorbind clar și amabil în timp ce împărtășiți ceea ce credeți sau simțiți cu adevărat. Septarianul va oferi relației tale darul acceptării, răbdării, generozității și înțelegerii. Te va face mai flexibil din punct de vedere emotional, potolindu-vă mai uşor furia și ostilitatea.

Cristalul de Septarian poate îndepărta stresul și anxietatea din relaţie și vă va ajuta să vă relaxaţi. Este un instrument foarte util în meditație, deoarece este, de asemenea, o piatră calmantă excelentă. Culorile sale te vor odihni efectiv. Te poate face să te simți bine în general, oferindu-ţi un tonus bun, indiferent dacă eşti acasă, la serviciu sau în călătorii.

Septarian şi mediataţia

Septarian este un instrument minunat în meditație. Asigură-te că te concentrezi asupra scenariilor pe care doreşti să le manifeşti în viața ta în timp ce strângi piatra în mână. De asemena, energia pietrei te va feri de ochii persoanelor cu intenţii ascunse sau răutăcioase. Septarianul va elibera energiile negative care îți întunecă judecata şi emoţiile. Cu cât ții mai mult aceste emoții distructive, cu atât aura devine mai grea și mai întunecată.

Poartă cu tine o piatră de septarian atunci când negociezi un salariu, contract, afacere şi aşa mai departe.  Îţi va oferi încredere, curaj şi claritate.

Septarian şi Nature Gallery

Colectia Nature Gallery include o selectie unica de sfere şi ouă septarian. Pentru că ne plac pietrele naturale, energia si profunzimea acestora, alegem de fiecare dată sfere care să se diferenţieze prin frumuseţe şi complexitate.

Alege frumuseţea în stare pură, naturală şi bucură-te de farmecul pe care natura îl oferă într-un mod atât de generos. Pune accentul pe calitate şi frumos, care-ţi fac inima să tresalte de bucurie atunci când le vezi. Descopera colecţia Nature Gallery de sfere şi ouă septarian şi încântă-ţi privirea, dar şi sufletul.

La Nature Gallery găsesti frumuseţea în stare naturală. Vizitează-ne magazinul sau intră pe site şi convinge-te. Suntem aici pentru tine.

 

 

Septarian Meanings and Crystal Properties – The Crystal Council

Septarian: Meaning, Properties and Powers – The Complete Guide (crystalsandjewelry.com)