CIP_1446

 

 

CIP_1446

Iubim bijuteriile de calitate. Sa le purtam, dar sa le si daruim celor dragi. Si stim ca si tu esti in acelasi asentiment cu noi. Tocmai de aceea, Nature Gallery este locul de unde poti achizitiona bijuterii realizate manual cu migala si pasiune, care sa-ti infrumuseteze tinutele, dar si zilele. Pentru ca energia pietrelor naturale, desi lucreza la nivel subtil, este prezenta.

Ametistul este o piatra naturala semipretioasa foarte des intalnita in realizarea bijuteriilor. Culoarea, densitatea, structura, dar si duritatea acesteia o fac perfecta pentru cercei, coliere, bratari, inele, dar si pentru diverse obiecte decorative. Culoarea sa care implica mai multe nuante de mov, de la mov deschis – lila, pana la mov inchis, profund – violet si este ofertanta din punct de vedere estetic pentru bijuterii dintre cele mai frumoase. Colectia Nature Gallery de bijuterii cu ametist este una atent aleasa, astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate. Bijuteriile Nature Gallery sunt lucrate manual, ceea ce le face si mai speciale. Energia, pasiunea si implicarea oamenilor dedicati artei frumosului se impletesc armonios cu puterea si energia pietrelor naturale de ametist. Mai presus de cuvinte, frumusetea se simte. De fapt, ea este desavarsita atunci cand nu iti poti gasi cuvintele pentru a descrie ceea ce simti.

Alege bijuterii deosebite pentru evenimente care sa te puna in valoare, dar si bijuterii pe care sa le porti in activitatile de zi cu zi. Vezi ce bijuterie te atrage, pentru ca in acest fel vei stii ca ea este potrivita pentru tine. Apoi purifica bland piatra. Ultimul pas este sa o incarci cu intentiile tale si sa crezi ca energiile vor lucra pentru tine.

Colectia Nature Gallery iti pune la dispozitie o gama ofertanta de bijuterii cu ametist. Unele mai frumoase decat altele. Inele statement, coliere supradimensionate, cercei fermecatori, bratari indraznete, dar si geode, varfuri de cristal sau statuete. Cu ce sa incepi? Cu ce iti spune intuitia. Apoi poarta-le cat mai des. Vezi cum te simti, ce energie iti dau acestea, ce stare ai la finalul zilei. Ce trebuie sa mai mentionam aici este faptul ca pe site-ul Nature Gallery gasesti ametist fatetat pentru un design cat mai elaborat, dar si ametist in stare bruta, exact asa cum a fost extras.

De ce sa cumperi bijuterii cu ametist?

  • Pentru culorile sublime;
  • Pentru unicitatea pietrelor;
  • Pentru rezistenta acestora;
  • Pentru pretul avantajos.

Inainte de a incheia, trebuie sa-ti oferim cateva recomandari pentru a pastra bijuteriile cu pietre semipretioase intr-o stare perfecta pentru cat mai mult timp:

  • Scoate bijuteriile atunci cand mergi la dus sau cand utilizezi diferiti detergenti pentru curatenie. Substantele chimice prezente in acestea pot deteriora atat metalul cat si pietrele.
  • Depoziteaza-le in locuri uscate, ferite de razele directe ale soarelui, dar si de umiditate.
  • Dupa fiecare purtare, sterge-le de praf sau alteurme de murdarie cu o carpa moale, delicata.
  • Evita sa le supui unor socuri puternice (prea cald – prea frig; lovituri, zgarieturi)

Te asteptam pe site-ul www.naturegallery.ro pentru a descoperi bijuterii desprinse din natura, bijuterii de care te vei indragosti iremediabil.