Square 4x4

Square 4x4

Cumperi o bijuterie pentru ca iti place, iti incanta privirea, dar si sufletul. Purtarea ei contribuie la amplificarea stimei de sine, dar si a bunei dispozitii. O cumperi, pentru ca instinctul tau iti spune s-o faci. Si este foarte bine.

Insa, inainte de a cumpara un inel este bine sa ai in vedere urmatoarele:

  • Fii atenta la materialul din care este realizat. Daca nu esti sigura intreaba personalul. Majoritatea bijuteriilor noastre sunt realizate din argint, acest lucru fiind specificat prin codul gravat in interiorul inelului 925.
  • Dimensiunea este de asemenea foarte importanta. Nu cumpara un inel daca intra fortat pe deget, dar nici daca este larg. Ambele variante te vor incomoda. Inelul trebuie sa se potriveasca perfect pe deget. Ar fi bine sa cunoasti marimea care iti trebuie, pentru a putea comanda online. In acest fel, nu mai este nevoie sa te deplasezi la magazin pentru a proba.
  • Forma inelului. Alege forma care sa se aseze perfect pe degetul tau, indiferent daca acesta este subtire sau gros. Poti incerca mai multe modele si poti cere sfatul specialistului. Magazinul nostru (fizic si online) gazduieste o multime de modele, astfel incat sa gasesti inelul care ti se potriveste pana in cele mai mici detalii.
  • Inele simple sau cu pietre/cristale/diamante/perle. Inelele cu diamante sunt cele mai ravnite de catre femei, dar si pretul este destul de piperat. Daca bugetul tau nu iti permite (deocamdata) sa te orientezi catre diamante, indreapta-ti atentia catre inele cu perle sau cu pietre semipretioase. Sunt extrem de frumoase, le gasesti intr-o varietate de forme si culori si se vor asorta perfect in tinutele tale. La Nature Gallery toate produsele sunt certificate, iar pietrele sunt naturale.
  • Vezi modul de intretinere. Nu este recomandat sa speli vasele sau sa faci curatenie avand inele pe degete. Agentii chimici din solutiile de curatare pot ataca materialul din care este confectionat inelul, dar si piatra. Cand nu le porti pe degete, pastreaza-le in locuri uscate, departe de caldura excesiva si umezeala. De asemenea, curata-le dupa fiecare purtare, stegandu-le delicat cu un material moale pentru a indeparta praful sau urmele de murdarie. In acest fel, te vei bucura mult timp de inelele tale preferate.

Intra pe site-ul Nature Gallery si vezi colectia variata de inele, care vor aduce multa frumusete in viata ta. Preturile sunt accesibile, iar pietrele, sublime. Te asteptam cu mult drag fie in magazinul fizic, fie pe site-ul, www.naturegallery.ro.