CIP_0987

CIP_0987

Seturile verii. Argint, distinctie si bun gust

Ai vazut seturile din argint de la Nature Gallery? Cata frumusete poate sta in aceste piese realizate manual. Cat rafinament include fiecare particică din set. Cata emotie sta in ochii privitorului. Nu ne saturam sa le privim si sa le admiram frumusetea pentru ca le descoperim de fiecare data in alt mod. In functie de propriile trairi si emotii. De aceea, spunem ca frumusetea lor este infinita. Si definita diferit de fiecare dintre noi. Conteaza cu ce ochi le privesti si ce anume reusesc ele sa transmita sufletului tau.

Seturile despre care am adus vorba sunt realizate manual din argint satinat, ceea ce inseamna ca fiecare element este unic. De fapt, aceasta unicitate le claseaza pe un nivel inalt si le ofera distinctia despre care a amintit mai sus. Modelele sunt in esenta simple, fara un design complex sau foarte laborios, dar sunt pline de semnificatie. Spre exemplu, cercurile, spiralele, florile, fluturii și pomul vietii contin simboluri puternice care vorbesc despre libertate, viata, sentimente, perfectiune. Oare nu acestea sunt lucrurile dupa care tanjim toata viata?

Intra pe site-ul Nature Gallery si vezi despre ce vorbim. Vezi seturile care-ti vor face vara si mai frumoasa. Care te vor energiza si isi vor pune amprenta cu delicatete asupra tinutei tale. Seturile sunt foarmate din cercei si pandantv, asadar, nu contin si lantul pe care-l vezi in imagine.

Vara aceasta fii diferita. Prin alegeri. Prin atitudine. Chiar si prin ganduri. Ridica-ti umerii de sub povara gandurilor negative si lasa-ti sufletul sa fie usor. Zambeste chiar si gesturilor mici si bucura-te de tot ce iti ofera viata. Pentru ca ea este atat de abundenta si atat de generoasa incat te va surprinde in fiecare zi. Si nu se va repeta.

Speram ca am reusit sa-ți punem un zambet pe chip si dorinta de frumos in suflet. Alege calitatea oferita de Nature Gallery si rafinamentul care vine la pachet cu aceasta. Ne gasesti in magazinul fizic de pe Strada Republicii, numarul 3, Brasov sau pe site, www.naturegallery.ro.

Te asteptam cu drag!