Vara mult așteptată este aici. Este momentul să scoți ce ai mai frumos din garderobă, să te accesorizezi colorat și să lași soarele să te răsfețe cu razele lui blânde.

Care sunt recomandările noastre? Orice te face să te simți bine, orice îți aduce zâmbetul pe buze, fără să te gândești prea mult dacă se asortează sau nu. Lasă culorile să-ți ofere o energie pozitivă, ieși la plimbare, citește o carte bună, dansează, fă orice te face să te simți bine. Până la urmă despre asta este vorba. Să fii fericită cu tine și cu alegerile tale. Oricare ar fi acelea.

Pietrele semiprețioase colorate – alegeri perfecte pentru zilele superbe de vară

Noi mizăm pe bijuteriile cu pietre naturale care îți completează în mod armonios frumusețea. Mizăm pe cerceii cu pietre semiprețioase colorate, dar și pe coliere sau inele. Ametistul este o piatră foarte frumoasă care atrage privirea prin culoarea sa fascinantă, profundă și catifelată. Cuarțul verde, de asemneea, este spectaculos, reușind să se integreze foarte ușor în ținutele lejere de vară. Chihlimbarul are și el o frumusețe aparte, care reușește să imprime ținutei o personalitate veselă oferind, în același timp, un tonus optimist. Foarte potrivite vara sunt pietrele de turcoaz. Arată extraordinar la o ținută all white, dar la fel de potrivit este și contrastul dintre galben și turcoaz. Asemenea cerului senin, pietrele semiprețioase de turcoaz îți oferă o stare de echilibru, de pace, de liniște și de împlinire sufletească. Și nu ne oprim aici. Poartă cu încredere bijuterii cu topaz, coral, cuarț roz, citrin, peridot, jad, turmalină, carneol, granat, care te fac să arăți și să te simți minunat.

Ce să porți în această vară?

Poartă inele maxi cu pietre semiprețioase colorate, precum cele menționate mai sus. Un inel maxi va pune în evidență frumusețea mâinilor tale, dar în același timp, va completa într-un mod fermecător ținuta. Cerceii și colierele sunt vedetele verii. Poartă-le în orice combinație dorești. Cerceii lungi cu pietre semiprețioase colorate sunt extrem de versatili și ușor de asortat. Designul este unul care se face imediat remarcat, iar strălucirea pietrelor colorate îți va bucura sufletul și privirea. Iar și iar. Colierele cu pietre semiprețioase arată spectaculos mai ales atunci când sunt purtate la rochițele care lasă umerii goi sau al căror decolteu este mai generos. Vara permite mai multă piele la vedere, așa că permite-ți să strălucești. La propriu.

Colecția noastră de bijuterii, Nature Gallery este unică și abundă în culoare și finețe. Ne-am străduit și o facem în continuare, să  oferim clientelor noastre bijuterii de calitate, care să îndeplinească standarde înalte de calitate. Vezi colecțiile Nature Gallery de bijuterii și alege să-ți colorezi vara cu cele mai reușite piese.