CIP_0880

CIP_0880Când spunem vară, ne gândim la vacanță, la plimbările lungi de seară, la limonadele răcoritoare, dar și la culorile pe care le putem purta nestingheriți. Pentru că vara este despre culoare.

Am pregătit mai jos, lista cu cele 5 culori-vedete ale verii 2021 și îți propunem pentru fiecare dintre ele câte o bijuterie reprezentativă, care să te facă să arăți și să te simți extraordinar.

  1. O culoare pozitivă, care reușește să redea pofta de viață și optimismul. Îți propunem un colier cu citrin pentru modul de realizare impecabil, dar și pentru culoarea vibrantă care se va asorta perfect cu bronzul pielii. Îl poți purta la rochițe, dar și în combinație cu jeanși și cămăși de tip boyfriend, care lasă zona gâtului la vedere. Un colier modern pe care îl vei adora.
  2. O culoare care induce starea de bine, de echilibru și liniște. Această culoare calmează și relaxează, așadar este musai să o porți, mai ales când simți că stresul și agitația câștigă din teren. Îți recomandăm un inel din argint cu cuart verde pe care-l poți purta oriunde și la aproape orice ținută. Forma de tip lacrimă este foarte atractivă, iar culoarea sa catifelată plusează la capitolul estetic. Cristalul este atent tăiat pentru a oferi o strălucire intensă, iar încastrarea sa în baza de argint garantează durabilitate și rezistență în timp.
  3. O culoare romantică asociată cu feminitatea, sentimentele și dragostea, care amplifică grația și delicatețea. Mizează pe acest inel cu rodocrozit pentru boost-ul de frumusețe pe care-l oferă. Un accesoriu unic care se va face remarcat datorită trăsăturilor sale originale. Un model pentru care vei dori mai multe ocazii de a-l purta.
  4. O culoare care crește nivelul optimismului. Intensifică, de asemenea, curajul și pofta de viață. O culoare pe care o admirăm în fiecare apus de soare. Optează pentru o pereche de cercei din coral și trăiește fiecare moment la intensitate maximă. Bucură-te de viață cu tot ce implică aceasta. Poartă cerceii la ținute monocrome, iar rezultatul va fi de fiecare dată pe măsură.
  5. Roșu. Culoarea pasiunii nu avea cum să lipsească din această listă. Este ușor de observat, induce curajul, pasiunea, vitalitatea. Poartă această brățară cu granat roșu și fii sigură că nu vei trece neobservată. Modul de realizare ireproșabil, detaliile fine și profunzimea culorii granatului sunt atuurile pe care le vei îndrăgi mult timp de acum înainte.

Sperăm că te-am inspirat cu această listă pentru a fi în tendințele verii. Alege bijuteriile alături de care să strălucești. Alege Nature Gallery.