labradorit

labradoritCe este Labradoritul și care sunt proprietățile sale de Labradorit! 

Vă aşteptăm la Nature Gallery cu stocuri noi de sfere de Labradorit, un cristal cu adevărat spectaculos, care are o mulţime de beneficii. Mai jos, câteva informaţii preţioase despre Labradorit şi despre proprietăţile sale.

Labradoritul este membru al familiei Feldspar și este apreciat pentru jocul său remarcabil de culoare, cunoscut sub numele de labradorescență. Piatra, de obicei gri-verzui, gri închis, negru sau alb-cenușiu, este compusă în straturi agregate care refractă lumina ca fulgere irizate de albastru păun, auriu, verde pal sau roșu arămiu. Albastrul predominant variază în interiorul luminii, afișând nuanțe de la cel mai adânc albastru la diferite nuanțe de pal, aproape albastru-verde. A fost descoperit pentru prima dată în Labrador, Canada, de misionarii moravieni în 1770, care au numit-o după zonă.

Labradoritul este considerată o piatră magică

Labradoritul este considerată o piatră magică care separă lumea văzută de tărâmurile nevăzute. Este o piatră a magiei, un cristal de șamani, ghicitori, vindecători și toți cei care călătoresc și îmbrățișează universul căutând cunoaștere și îndrumare. Labradoritul este, de asemenea, cel mai puternic protector al regnului mineral, creând o forță de protecție. Protejează împotriva negativității și nenorocirilor acestei lumi și oferă explorare sigură în niveluri alternative de conștiință.

Labradoritul temperează latura negativă

Purtarea Labradoritului îmbunătăţeşte abilitățile mentale și intuitive ale clarviziunii, telepatiei, profeției și ajută la comunicarea cu ghizi și spirite superioare. Labradoritul scoate tot ce este mai bun din oameni, făcând viața profesională mai prosperă. Labradoritul temperează latura negativă a personalității noastre şi ajută la reducerea comportamentului antisocial.

Se crede că Labradoritul este benefic pentru plămâni și poate ajuta la probleme respiratorii, bronșită și răceli. A fost utilizat în tratamentul tulburărilor oculare și cerebrale, pentru a stimula acuitatea mentală și pentru a reduce stresul și anxietatea. Se consideră că Labradoritul scade tensiunea arterială, reduce sensibilitatea la frig și ameliorează reumatismul.

Labradoritul calmează o minte hiperactivă și energizează imaginația, aducând idei noi. Labradoritul aduce la lumină amintirile uitate și le facilitează înțelegerea. Încurajează contemplarea și introspecția, aducând claritatea gândirii intelectuale și a înțelepciunii intuitive. Este un cristal benefic, care ajută la alungarea temerilor și nesiguranțelor, sporind în același timp credința și încrederea în sine și încrederea în univers.

Labradoritul stimulează chackra gâtului

Labradoritul radiază o energie predominantă de cristal albastru care stimulează Chakra gâtului. Când chakra gâtului este deschisă, aceasta permite exprimarea a ceea ce gândim și a ceea ce simțim. Ne putem comunica ideile, credințele și emoțiile, aducând adevărul nostru personal în lume. Avem un flux ușor de energie în corp și spirit. Nuanțele mai închise de albastru încurajează puterea adevărului, în timp ce nuanțele mai deschise poartă puterea flexibilității, relaxării și echilibrului. Labradoritul, cu strălucirile sale irizante de culoare, poate fi foarte benefic în unirea tuturor chakrelor.

Nature Gallery – un loc încărcat de energie.

Sursa informaţii

Labradorite Meanings and Uses – Crystal Vaults