CIP_1082

CIP_1082Turcoazul este o piatra semipretioasa superba cu niste particularitati extraordinare. Este o piatra care se face rapid remarcata si care are proprietatea de a adauga eleganta oricarei tinute. Este o piatra destul de fragila, duritatea acesteia fiind de 5 din 10 pe scara Mohs, de aceea este bine sa o protejezi, iar in randurile care urmeaza vom detalia pe larg.

Cum poti integra pietrele semipretioase de turcoaz in rutina de zi cu zi? Poarta bijuterii care includ pietre naturale de turcoaz. Iar aici oferta este generoasa si poti alege cercei, bratari, coliere sau inele.  De asemenea, ii poti gasi un loc in casa, daca nu esti adepta bijuteriilor. Turcoazul este folosit si pentru decorarea diferitelor obiecte “imbracandu-le” in rafinament si distinctie. Asezat in casa, acesta ofera o buna protectie impotriva energiilor negative si are o mare putere de ecranare. Este o piatra benefica in meditatie si ajuta sa te linistesti in perioade de stress si agitatie. Turcoazul actioneaza benefic atunci cand purifici cristalul si il incarci cu intentii pozitive. Poti purifica acest cristal trecandu-l printr-un jet de apa si lasandu-l sa se usuce si sa se incarce la lumina lunii sau trecandu-l prin fumul provenit de la betisoarele naturale pe baza de salvie sau tamaie. Alege metoda cu care rezonezi cel mai bine.

Turcoazul actioneaza la nivelul chakrei gatului, asadar un colier format din cristale de turcoaz te va ajuta asigurand un flux bun de energie la nivelul intregului corp. Va ajuta in comunicare, vorbire libera, discursuri si in tot ce tine de arta vorbitului in public. Fiind o piatra fragila, implica foarte multa grija, asadar trebuie protejata de socuri puternice, zgarieturi sau tratamente agresive. Nu este recomandat sa o tii sub razele directe ale soarelui sau aproape de vreo sursa puternica de caldura. Nu-i plac nici diferentele bruste de temperatura, umezeala sau substantele chimice care pot patrunde in structura sa poroasa. Este o piatra delicata care necesita multa grija, dar merita orice efort.

Colectia Nature Gallery include o selectie unica de bijuterii cu turcoaz. Pentru ca ne plac pietrele naturale, energia si profunzimea acestora, alegem de fiecare data bijuterii care sa se diferentieze prin frumusetea pietrelor alese, prin tehnica de lucru, dar si prin complexitatea realizarii. Aici mentionam faptul ca multe dintre bijuteriile Nature Gallery sunt realizate manual, ceea ce adauga plus valoare bijuteriilor in sine.

Alege frumusetea in stare pura, naturala si bucura-te de farmecul pe care natura il ofera intr-un mod atat de generos. Pune accentul pe calitate si frumos, care-ti fac inima sa tresalte de bucurie atunci cand le vezi. Descopera colectia Nature Gallery de bijuterii cu turcoaz si incanta-ti privirea, dar si sufletul. Alege stilul care-ti place si te vei bucura de garantia unor produse autentice ori de cate ori le vei purta.

La Nature Gallery gasesti mai mult decat bijuterii, gasesti frumusete in stare naturala. Viziteaza-ne magazinul sau intra pe site si convinge-te. Suntem aici pentru tine.