azurit

Pietrele naturale se gasesc sub diferite forme, insa in realizarea bijuteriilor sunt cel mai des utilizate. Cercei, inele, coliere si pandantive, toate sunt iubite de femei si purtate in lumea intreaga. Astazi ne indreptam atentia catre inelele cu pietre naturale semipretioase.

Colectia Nature Gallery gazduieste o varietate de inele cu pietre semipretioase, unele mai frumoase decat altele, iar in randurile care urmeaza iti prezentam 5 inele care-ti vor taia respiratia prin frumusetea si modul de realizare. Enjoy! 😊

 

  1. Cunoscut si sub numele de “Piatra Raiului”, azuritul este un minunat dar al naturii. O frumusete infinita. Stiai ca minunata Capela Sixtina a Estului, Biserica Manastirii Voronet are la baza culorii sale albastre superbe, azurit? Un albastru viu si patrunzator, care ulterior, a capatat numele de “albastru de Voronet”. Uite un inel care va arata perfect pe degetul tau.

azurit

 

 

  1. Vrei sa gasesti iesirea dintr-un impas? Piatra de turcoaz albastru te va ajuta. Poart-o in buzunar, in masina, pastreaz-o mereu aproape de tine si crede ca problema este deja rezolvata. Turcoazul este fascinant. In trecut valoarea sa era similara aurului. Asta se intampla in Tibet. Iar astazi, a devenit piatranationala. Tot in Tibet. Iata un inel care va atrage multe lucruri bune in viata ta. Pretul? De neratat!

turcoaz

 

  1. Ce face o bijuterie perfecta? Atentia la detalii.

Inelul de astazi poarta forma unei lacrimi. De fericire. Cuartul verde are multe calitati, acestea concentrandu-se pe vindecare, echilibrare si armonizare. Elibereaza-te si lasa energia cristalului sa curga in viata ta. Intra pe site-ul Nature Gallery si incarca-te de frumusetea naturii.

curt verde

  1. Un inel extraordinar din argint care poarta atingerea blanda a cuartul lemon. Modelul statement il transforma intr-o bijuterie cu multa clasa si rafinament, unica prin mod de realizare si piatra naturala extrem de rara. Nu este minunat?

lemon citrin

  1. Pentru zile pline cu energia mov a succesului, dar si a spiritualitatii, alege un inel statement realizat manual din argint 925 si ametist, care va atrage prosperitatea in viata ta. Designul complex, dar si detaliile fine fac din acest inel o alegere unica. Il vei adora. Oar pretul il face sim ai tentant.

Ametist

Intra pe site-ul www.naturegallery.ro si lasa-te rasfatata. Alege inelele noastre noastre lucrate manual, cu grija mare la detalii, realizate din argint si mangaiate frumoasele pietre naturale.