FELII AGAT

 

FELII AGAT

Agatele sunt pietre deosebit de frumoase. Unicitatea acestora este data de dungile care se formeaza datorita cristalizarilor ritmice. Se folosesc pentru realizarea bijuteriilor, dar si la realizarea obiectelor decorative, precum geode, statuete, talismane si alte lucruri care infrumuseteaza casa si viata omului.

Pe site-ul Nature Gallery agatele sunt prezente sub diferite forme: bijuterii, felii de agat pe stativ de diverse culori, geode, sticlute pentru parfum. Poti alege sa cumperi pentru tine sau poti cumpara pe cineva drag. Agatele actioneaza la nivel subtil, iar daca le incarci cu intentii sau dorinte, acestea se vor indeplini. Lasa-le doar sa te ajute.

Bratara din argint cu geode agat este o bijuterie care merita toata atentia ta. Priveste acele dungute care poarta amprenta a milioane de ani. Priveste culorile si formele. Nu sunt minunate? Natura ne ofera cele mai pretioase daruri. Bucura-te de mangaierea lor delicata. Vezi si colectia de agate pe stative. Isi vor gasi locul perfect in casa si nu numai ca vor aduce un suflu nou incaperilor, dar il vor si umple cu energie benefica. Un obiect deosebit pe care nu trebuie sa-l treci cu vederea este sticluta pentru parfum din agat. Aroma parfumului va imbraca esenta tare a agatei. Va reprezenta un “ambalaj” la care nu vei dori sa renunti niciodata. Anumite obiecte devin mosteniri de familie, iar acesta poate reprezenta una dintre ele.

O adevarata opera de arta. Gasca din cuart roz pe geoda de agat. Priveste atent. Ce iti insufla? Delicate? Libertate? Iubire? Puritate? Un ansamblu de emotii pe care le vei iubi. Si pe care il vei pune la loc de cinste.

Alege sa te bucuri de frumusetile naturii si sa le integrezi in viata ta. Noi iti oferimtot suportul si suntem aici sa te ajutam. Intra pe site-ul naturegallery si vezi diversitatea produselor noastre. Te vei bucura de garantia unor produse naturale si unice in lume. Poti incepe cu o agata. Iar drumul tau in lumea cristalelor va continua frumos.